Törött motorkerékpárok javítása

Red Szerviz: Motorszerviz! Sérült, meghibásodott motorkerékpárok szerelése és javítása Budapesten kedvező árakon!


Bárhogy vigyázunk, időnként akkor is megtörténik a baj és balesetet szenvedhetünk ami kárt tesz a járművünkben.

Cégünk több mint 15 éves tapasztalatával bármilyen meghibásodás, sérülés esetén motorszerelő kollégáink segítségével gyorsan és szakszerűen rendbe hozza sérült motorkerékpárját!

Műanyagos és fényező kollégáinkkal karöltve rövid határidővel segítünk helyreállítani a motor eredeti állapotát, hogy a motorozás élménye ismét a legteljesebb legyen.


Motorszerelés és motor javítás Budapesten a 15.kerületben lévő műhelyünkben történik!


Az időszakos motor szerviz:


Célszerű minden évben legalább egyszer ellenőriztetni a motorkerékpárunk olaj és folyadék állapotát mert a hosszú idejű álló üzemmódtól és a nagyon sűrű használattól is tönkre mehet! Ez az alapvetés igaz a gumi és a felni esetében is!

Mi minden esetben azt javasoljuk hogy 6.000 Kilométerenként hozzák el motorkerékpárjukat motor szervizünkbe egy szakszerű olajcserével egybekötött felülvizsgálatra.

Ezen kívül felhívjuk figyelmét hogy, a motorkerékpár láncokat és lánckerekeket is ellenőriztessük és cseréltessük legalább 2 évente! A következő nagyon fontos pont a fékrendszerek alapos karbantartása!

A Motorkerékpár Gumi ellenőrzése és kopottsága függvényében cseréje is mindig gondos odafigyelést igényel!

Bízza ránk meghibásodott, sérült motorkerékpárját és mi elvégezzük a motorszerelést, motor javítást rövid határon belül minden igényt kielégítve!


Hívjon Minket  • 06-70/416-28-78

Red Szerviz Motorszerviz, motorszerelés és motorjavítás Budapest

© 2020 Minden jog fenntartva. Weboldal készítés - Navisoft Hungary Kft.