Fékcsövek cseréje, motorszerviz Budapest

Red Szerviz Motorszerviz Budapest, robogó alkatrész, robogó tuning

Az idő múlásával a fék nyúlóssá, a fékhatás gyengébbé válik, ebből adódóan a fékút megnő. Ezt a problémát gyakran az elöregedő hagyományos fékcső okozza. XV kerületi motorszervizünkben vállaljuk a motorkerékpárok fékrendszerének teljes körű tisztítását felújítását. Szervizünkben kizárólag a motorhoz külön gyártott fékcsöveket szereljük be, univerzális alkatrészekkel nem foglalkozunk. Ennek nagy előnye, hogy motorkerékpáron nincsenek össze-vissza lógó csövek és tökéletesen illeszkedik a gyári helyére. A fém fékcsövek nagy előnye, hogy egy egyszeri beruházás, mivel a gyártó örök garanciát vállal rá, a fékhatás nagy mértékben javul és a motor sokkal esztétikusabb is lesz.
A fékcsövek több színben is elérhetők. 
Láncszett csere:
A motorkerékpár láncok, lánckerekek hatalmas igénybevételnek vannak kitéve. Még kellő és gondos ápolás mellett is eljön az idő, amikor ezeket az alkatrészeket ki kell cserélni. Teljesen mindegy, hogy a láncszett cserét a

- szakaszos nyúlás,
- normál nyúlás,
- a fogak elkopása,
vagy legrosszabb esetben a láncszakadás okozza. A láncot minden esetben a lánckerekekkel együtt cseréljük. Ennek oka, hogy ha az új alkatrészt a kopotthoz illesztenénk, az alkatrészek élettartama a töredékére csökkenne.
A Red Szervizben csak és kizárólag minőségi DID és Sun Star alkatrészeket forgalmazunk. Sajnos itt hatványozottan igaz a kevesebb több kifejezés, mivel az olcsóbb alkatrészek időnként jóval hamarabb tönkremennek, elkopnak.


Red Szerviz Motorszerviz Budapest, robogó alkatrész, robogó tuning

Motorszerviz Budapest: 1152 Budapest Régi Fóti út 13.

© 2019 Minden jog fenntartva. Weboldal készítés - DBweb.hu